sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Orgasmeja ja keskustelua

No niin sitä lukossa olemista kesti sitten vain sen yhden päivän, eli illalla sain lukon pois, kun olin tyydyttänyt Neidin. Pääsin jopa hetkeksi häntä panemaan, kuitenkin kun hän sai neljännen orgasminsa, kaksi näistä oli siis tullut kun olin lukossa, käski hän minut pois hänestä. Sain luvan runkata ja laueta hänen pillunsa päälle, ja tietysti komennon nuolla kaikki sitten pois. Oli todella kiihottavaa ja laukesin todella nopeasti.

Tämän jälkeen kun oltiin rauhoituttu kävimme keskustelua seksielämästämme ja vyön käytöstä tietenkin myös. Tulimme siinä siihen tulokseen että vyön käyttö lyö meidän molempien ajatukset seksiin heti, eli seksielämä kääntyy täysin ylikierroksille ja muu tekeminen tahtoo jäädä pois. Tähän väliin pitänee kertoa että ilman mitään leikkejäkin harrastimme seksiä n. 4-6 kertaa viikossa, joten tähän määrään kun lisätään vyön aiheuttama lisäkiihotus, ei muulle jää kauheasti aikaa. Kuitenkin noita lapsia on ja muuta touhuakin riittävästi.

Joten tulimme siihen päätökseen että ainakin toistaiseksi se vyö putoaa nyt pois, ja otamme sen käyttöön aina silloin kun huvittaa leikitellä sen kanssa ja aikaa sille on. Ja mistä sitä tietää jos sen kanssa saa jonkin tulevaisuuden kuivan kauden märäksi taas :D
Kuitenkin se on osa meitä aina varmaankin ja muut sitomis ja alistustouhut jatkuvat kokoajan, en epäile sitä ollenkaan. Neiti kuitenkin nauttii pallieni piiskaamisesta niin paljon. Ne muuten saivat todella kovasti kyytiä kun olin Humblerissa ja vyössä samanaikaisesti, hän pani minua samalla pyllyyn ja jakoi tiukassa puristuksissa oleville kasseille luunappeja. Olin todella lähellä tulla vaikkei pilini saanutkaan kiihoketta, oli todella hämmentävän kiihottava tilanne.

Myös eilen sattui todella outo juttu, sain Neidin käyttööni illaksi, siksi se orgasmien määrä on niin suuri, sidoin hänet ja annoin hänen nauttia, ehkä kerron siitä teille vielä jos kiinnostaa?
Nyt on lopelteltava kun teksti on niin pirun poukkoilevaa ja sekavaa...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti